IMR módszerek és szolgáltatások

Az új generációs online kvalitatív kutatási módszer az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft.-től.

Nincsennek földrajzi akadályok.

Speed Session / Online Fókuszcsoport

Az online fókuszcsoport előnye, hogy gyorsabban, helyhez kötöttség nélkül, projektív játékok felhasználásával szerezhetünk insightokat, gyors válaszokat vásárlóinktól, ügyfeleinktől vagy éppen kollégáinktól.

Több napos fórumok. Csak győzze kielemezni.

Chat Space / Online Fórum és Bulletin Board

Az IMR rendszer használatával lehetőség van több napos fórumok elindítására, amelyre akár több száz ember is meghívható. Természetesen itt is lehetőség van a projektív technikák, játékok használatára.

Akár több napos mélyinterjúkat is készíthet.

Face To Surface / Online Mélyinterjú

A szolgáltatást megrendelői bármikor indíthatnak mélyinterjút, amelyen a válaszadó bármelyik eszközén részt tud venni. Nincsenek idő és térkorlátok, akár több napos interjúk is elkészíthetők a válaszadónk szabadidejéhez igazítva a felmérést.

Felhasználói szokások naplózás és terméktesztek.

Research On Go / Online Blog

Szolgáltatás vagy terméktesztelés esetén lehetőség van blog és online naplózás formájában bevonni a potenciális felhasználókat szolgáltatásaink tesztelésére, fejlesztési ötletek gyűjtésére vagy éppen szoftvereink, applikációink tesztelésére.

Költözzön be vásárlói otthonába.

Rapid Etnographic / Mobil etnográfia

A mobiltelefon szinte mindig ott van a kezünkben. Chatelünk, fotózunk, videózunk vele. Az IMR mobilt etnográfiai applikációja segítségével bepillantást nyerhet vásárlói, felhasználói mindennapjaiban olyan módon, ahogy eddig erre nem volt lehetősége.

IMR szolgáltatások

KAPCSOLAT